ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ



1 κιλο κοτοπουλο καθαρισμενο κομμενο κομματακια
2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενα
1/2 κιλο μανιταρακια φρεσκα σε φετες

τα τηγανιζουμε ολα μαζι με 2 κ.σ λαδι μεχρι να εξατμιστουν ολα τα υγρα.



προσθετουμε
1 κ.γ. καπνιστη παπρικα
1 κ.γ. turmeric
αλατι
πιπερι





προσθετουμε στη συνεχεια 1/2 κιλο φρεσκο σπαναχι και αφηνουμε να σιγοβρασει για δεκα λεπτα



τελος προσθετουμε 1/2 κιλο στραγγιστο γιαουρτι και αφηνουμε για ακομα 5 λεπτα




αποτελεσμα...υγιεινο, νοστιμο και ελαφρυ φαγητο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου