Βαση
6 κ.σ. γεματες βουτυρο φυτικο
1 φλ ζαχαρη
2 κ.γ. baking powder
1 φλ του καφε, χυμο πορτοκαλι
2-3 κ.σ. κονιακ
βανιλια
τα χτυπουμε ολα μαζι και προσθετουμε ακριβως
3 1/2 φλ αλευρι για ολες τις χρησεις
βουτυρωνουμε το ταψακι μας και στρωνουμε τη ζυμη μας
παιρνουμε 6-7 μετρια μηλα και τα κοβουμε κυβακια
τα βαζουμε στην κατσαρολα με 2-3 κ.σ. ζαχαρη
1 φλ. του καφε νερο και λιγη βανιλια
τα σκεπαζουμε με μια λαδοκολα και τα βραζουμε μεχρι να
μαλακωσουν και να εξατμιστουν τα υγρα τους
οταν κρυωσουν τα βαζουμε πανω στη ζυμη μας
ετοιμαζουμε το κραμπλ και το σκορπουμε στην επιφανεια
κραμπλ
11/2 φλ βρωμη
1 φλ αλεσμενο αμυγδαλο
1/2 φλ καρυδα
1 baking powder
250 γρ βουτυρο
1/2 φλ μελι (ή maple syrup)
1/2 φλ καστανη ζαχαρη
1 φλ αλευρι
6 κ.σ. γεματες βουτυρο φυτικο
1 φλ ζαχαρη
2 κ.γ. baking powder
1 φλ του καφε, χυμο πορτοκαλι
2-3 κ.σ. κονιακ
βανιλια
τα χτυπουμε ολα μαζι και προσθετουμε ακριβως
3 1/2 φλ αλευρι για ολες τις χρησεις
βουτυρωνουμε το ταψακι μας και στρωνουμε τη ζυμη μας
παιρνουμε 6-7 μετρια μηλα και τα κοβουμε κυβακια
τα βαζουμε στην κατσαρολα με 2-3 κ.σ. ζαχαρη
1 φλ. του καφε νερο και λιγη βανιλια
τα σκεπαζουμε με μια λαδοκολα και τα βραζουμε μεχρι να
μαλακωσουν και να εξατμιστουν τα υγρα τους
οταν κρυωσουν τα βαζουμε πανω στη ζυμη μας
ετοιμαζουμε το κραμπλ και το σκορπουμε στην επιφανεια
κραμπλ
11/2 φλ βρωμη
1 φλ αλεσμενο αμυγδαλο
1/2 φλ καρυδα
1 baking powder
250 γρ βουτυρο
1/2 φλ μελι (ή maple syrup)
1/2 φλ καστανη ζαχαρη
1 φλ αλευρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου