ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΚΕΙΚ ΤΥΡΟΠΙΤΑ 

Υλικα:

5 αυγα
1 π. λαδι
3 baking powder
1 κουτι γαλα εβαπορε
λιγο αλατι
250 γρ χαλλουμι τριμενο
250 γρ κεφαλοτυρι τριμμενο
(μπορειτε να χρησιμοποιησετε οτι σκληρα τυρια εχετε)
δυοσμο φρεσκο 
δυοσμο ξερο
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του

Χτυπουμε ολα τα υλικα μαζι και στο τελος προσθετουμε τα τυρια

Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 40-45 λεπτα ή μεχρι να δουμε
την επιφανεια του κεικ να αφρισει!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου