ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!!

Υλικα

8 στηθη κοτοπουλου
4 φυλλα σφολιατας κομμενα στην μεση
1 κιλο μανιταρια
2-3 κρεμμυδια ψιλοκομενα
1 φλ μαιντανο ψιλοκομενο
αλατι
πιπερι

Βαζουμε τα μανιταρια κομμενα φετες σε μια κατσαρολα, μαζι με τα κρεμμυδια, τον μαιντανο, αλατι και πιπερι οσο σας αρεσει! Αφηνουμε να εξατμιστουν τα υγρα τους και να τηγανιστουν ελαφρα! Τα αφηνουμε να κρυωσουν. (μπορουμε να τα ετοιμασουμε και απο την προηγουμενη μερα)

Σωταρουμε το κοτοπουλο 2-3 λεπτα σε καθε μερια.

Παιρνουμε ενα κομματι σφολιατα, τοποθετουμε ενα κομματι κοτοπουλο, 2-3 κ.σ. μανιταρια και τα κλεινουμε. Τα βαζουμε στο ταψι μας και τα αλοιφουμε με αυγο χτυπημενο με λιγο νερο.

Ψηνουμε στο φουρνο, στους 180 βαθμους μεχρι να κοκκινισει η σφολιατα (περιπου 40 λεπτα)

Τα σερβιρετε με οτι συνοδευτικο σας αρεσει! Προσωπικα τα συνδιασα με ντοματοκεφτεδες και στραγγιστο γιαουρτι!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου