ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ

12 μπριζολες χοιρινου φιλετου (1 1/2 εκατοστα παχος)
2 φλ αλευρι για ολες τις χρησεις
αλατι, πιπερι
καπνιστη παπρικα
6 αυγα

Χτυπουμε τα αυγα μας σε μια μικρη λεκανη. Σε μια αλλη ανακατευουμε το αλευρι με τα υπολοιπα υλικα μας.

Αλευρωνουμε τις μπριζολες μας, τις βουταμε στα αυγα και ξανα στο αλευρι!

Τηγανιζουμε σε πολυ ζεστο λαδι!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου