ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

1 κιλο κιμα βοδινο
3-4 φετες ψωμι τριμμενο
1 καροτο τριμμενο
1 κολοκυθακι τριμμενο
2 αυγα ή 1 μηλο τριμμενο
1 μετριο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1/4 φλ γαλα
1/4 φλ ελαιολαδο
μαιντανο φρεσκο
1/2 κ.γ. ριγανη
1/2 κ.γ. πιπερι μαυρο
1 κ.γ. αλατι
1 κ.γ. παπρικα καπνιστη ή και οχι

Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι και αφηνουμε στο ψυγειο σκεπασμενα, μεχρι την επομενη μερα.
Πλαθουμε τα μπιφτεκια μας σε οτι σχημα μας αρεσει και τα ψηνουμε στο φουρνο για 20-30 λεπτα, στους 160 βαθμους, αναλογα με το ποσο μεγαλα ειναι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου