ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Πολυ υγιεινα και νοστιμα!! Ειδικα για τα παιδια, που αρνουνται να φανε οσπρια!!

240 γρ ρεβυθια βρασμενα
175 γρ φυστικοβουτυρο
       αν θα φανε μικρα παιδια χρησιμοποιειστε τον εντελως λυωμενο (smooth)
75 γρ μελι
λιγη βανιλια
1 κ/κι baking powder

Χτυπαμε ολα μαζι τα πιο πανω, μεχρι να γινουν σαν κρεμα.
Προσθετουμε 50 γρ μαυρη σοκολατα

Βαζουμε κουταλιες, σε αντικολλητικο χαρτι, σε ενα ταψακι και τα βαζουμε στην καταψυξη για περιπου 20 λεπτα.

Τα πλαθουμε μπαλιτσες και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους για 13 λεπτα

Γινονται περιπου 12 μπισκοτα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου