ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΙΟΠΙΤΕΣ

Ζυμη
6 π. αλευρι για ολες τις χρησεις ή χωριατικο
λιγο αλατι
1 π. λαδι
1 π. χυμο πορτοκαλι
1 π. νερο (μπορει να χρειαστει ακομα 1-2 κ.σ.)

Γεμιση
300 γρ. ελιες καθαρισμενες και στραγγισμενες
1 μικρη δεσμη κολιανδρο φρεσκο, ψιλοκομμενο
1 μετριο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1 κ.σ. δυοσμο ξερο
σισαμι

Γινονται οπως φαινεται στις φωτογραφιες.
Πριν τις βαλουμε στο φουρνο, αλοιφουμε με χυμο πορτοκαλι
και πασπαλιζουμε με σισαμι

Ψηνονται στους 190 βαθμους για 35-40 λεπτα!!
www.facebook.com/audreykonte2
FOOD THOUGHTS AUDREY'S PLACE














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου