Παιρνουμε 1/2 κιλο συκωτακια απο κοτοπουλο και τα τηγανιζουμε με 1/4 π. φυτικο λαδι!
Προσθετουμε 100 γρ. πινολια, 1/2 π. αμυγδαλα χοντροκομμενα, 1/2 π. σταφυδακια και ενα κιλο καθαρισμενα και ψημενα καστανα. Τα τηγανιζουμε για 1-2 λεπτα και αλατοπιπερωνουμε!!
Προσθετουμε 100 γρ. πινολια, 1/2 π. αμυγδαλα χοντροκομμενα, 1/2 π. σταφυδακια και ενα κιλο καθαρισμενα και ψημενα καστανα. Τα τηγανιζουμε για 1-2 λεπτα και αλατοπιπερωνουμε!!
Προσθετουμε 2 π. απο το ρυζι της αρεσκειας μας και τηγανιζουμε για ακομα 1 λεπτο!
Προσθετουμε 3 π. νερο, χαμηλωνουμε την φωτια και σκεπαζουμε την κατσαρολα να σιγοψηθει!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου