ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Παιρνουμε 1/2 κιλο συκωτακια απο κοτοπουλο και τα τηγανιζουμε με 1/4 π. φυτικο λαδι!



Προσθετουμε 100 γρ. πινολια, 1/2 π. αμυγδαλα χοντροκομμενα, 1/2  π. σταφυδακια και ενα κιλο καθαρισμενα και ψημενα καστανα. Τα τηγανιζουμε για 1-2 λεπτα και αλατοπιπερωνουμε!!



Προσθετουμε 2 π. απο το ρυζι της αρεσκειας μας και τηγανιζουμε για ακομα 1 λεπτο!



Προσθετουμε 3 π. νερο, χαμηλωνουμε την φωτια και σκεπαζουμε την κατσαρολα να σιγοψηθει!!



ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου