ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ "ALFREDO"

Βραζουμε 500 γρ μακαρονια, της αρεσκειας μας, συμφωνα με τις οδηγιες του παρασκευαστη και τα στραγγιζουμε!

Κοβουμε 4 κομματια στηθος κοτοπουλου σε μικρα κομματακια και τα σωταρουμε σε 125 γρ βουτυρο!





Στη συνεχεια προσθετουμε 2 σκελιδες σκορδο (λυωμενες) και 500 γρ φρεσκα κρεμα!




Οταν βρασει η κρεμα, προσθετουμε 250 γρ τυρι τριμμενο (οτι σας αρεσει) και περιμενουμε να λυωσει!




Στο τελος προσθετουμε τα ηδη βρασμενα μακαρονια μας και ανακατευουμε για 1-2 λεπτα! Το φαγητο μας εινα ετοιμο!



ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου