Για την κρεμα χτυπουμε, ολα μαζι, στο μιξερ, μεχρι να σφιξει η κρεμα (4 λεπτα περιπου):
500 γρ. τυρι μασκαρπονε (μπορειτε να χρησιμοποιησετε και γλυκια μυζηθρα)
6 κ.σ. ζαχαρη αχνη
100 κρυο καφε (1κ.σ. γεματη νεσκαφε σε 100ml νερο)
450 γρ φρεσκα κρεμα, παγωμενη
βανιλια
Περιπου 36-40 σαβουαγιαρ (αναλογα με το σκευος)
2 φλ. κρυο καφε (2 φλ. νερο με 2 κ.σ γεματες νεσκαφε)
1 ορθογωνιο σκευος (13Χ9)
Βρεχουμε τα μισα μπισκοτα στον κρυο καφε και τα τοποθετουμε στο σκευος μας. Στη συνεχεια στρωνουμε την μιση κρεα! Επαναλαμβανουμε ακομα μια φορα! Το αφηνουμε στο ψυγειο για τουλαχιστον 3-4 ωρες!!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου