ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΣΤΑΦΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ!! (ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ)

Υλικα:

Ανακατευουμε πρωτα τα στερεα υλικα:
2 φλ αλευρι
2 φλ αλευρι για ολες τις χρησεις
1 1/2 φλ ζαχαρη
1/2 φλ καρυδα
1 κ.γ. μαγειρικη σοδα
1 κ.γ. κανελλα

Μετα προσθετουμε και ανακατεουμε:
1 φλ φυτικο λαδι
2 φλ νερο

Στο τελος αναμιγνυουμε:
2 φλ λεπτοτριμμενα καροτα
1 φλ σταφυδακια
1 φλ καρυδια χοντροκομενα

Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1 ωρα περιπου!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου