ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΔΡΟΣΕΡΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΑΝΑΝΑ!!

Βαση:
Λυωνουμε 400 γρ μπισκοτα (οτι υπαρχει στο σπιτι) με 100 γρ βουτυρο λυωμενο
και τα ανακατευουμε. Κρατουμε στην ακρη 1 φλ απο το μιγμα μας. Το υπολοιπο
το στρωνουμε σε ενα ταψακι (13Χ9)!





Πρωτη στρωση κρεμας:

1 φλ ζαχαρη αχνη
200 γρ τυρι κρεμα
150 γρ βουτυρο

Τα χτυπαμε ολα μαζι στο μιξερ και στο τελος προσθετουμε
200 γρ κομποστο ανανα στραγγισμενο και λυωμενο
Το στρωνουμε πανω στα μπισκοτα



Δευτερη στρωση κρεμας:

1 σαντιγυ Μορφατ
3 κ.σ. ζαχαρη αχνη

Τα χτυπαμε ολα μαζι στο μιξερ και στο τελος προσθετουμε
αλλα 200 γρ ανανα στραγγισμενο και λυωμενο
Την στρωνουμε πανω απο την πρωτη στρωση κρεμας





Στο τελος απλωνουμε στην επιφανεια της κρεμας, το 1 φλ λυωμενα μπισκοτα που κρατησαμε. 
Αφηνουμε την κρεμα τουλαχιστον 3 ωρες στο ψυγειο. 





ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου