ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΣΦΕΝΔΑΜΟ!! (MAPLE SYRUP)

Θα χρειαστουμε:

2 φυλλα (ετοιμα ανοιγμενα) σφολιατα
μαυρη ζαχαρη
σιροπι απο σφενδαμο

Οπως ειναι συσκευασμενο, παιρνουμε το ενα φυλλο σφολιατας και το ξεδιπλωνουμε, αφηνοντας το ναϋλον συσκευασιας στη βαση του,



Απλωνουμε στην επιφανεια, μαυρη ζαχαρη, (οσο μας αρεσει) και ραντιζουμε, οσο θελουμε, το σιροπι απο σφενδαμο (maple syrup),



Με προσοχη, παιρνουμε το δευτερο φυλλο σφολιατας (με το ναϋλον της συσκευασιας) και σκεπαζουμε το πρωτο φυλλο. Στη συνεχεια το κοβουμε σε λωριδες,



"Στριβουμε" τις λωριδες και τις ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να φουσκωσουν και να κοκκινισουν !!




ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου