ΣΑΛΑΤΑ "ΣΟΛΟΤΟΝ"

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

"ΣΠΑΣΤΑ" DIGESTIVE, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ!!!! ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!!!!


Βαζουμε στο μπωλ του μιξερ τα πιο κατω υλικα και ανακατευουμε:

100 γρ νιφαδες βρωμης αλεσμενες ελαφρα
100 γρ νιφαδες βρωμης
200 γρ αλευρι Ζεας
100 γρ μαυρη ζαχαρη
2 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. αλατι
1 1/2 κ.σ. αλεσμενο λιναροσπορο
1/2 κ.σ. σπορους chia



Προσθετουμε 250 γρ βουτυρο καρυδας και ανακατευουμε 1-2 λεπτα! Στη συνεχεια βαζουμε 140 ml γαλα αμυγδαλου και ζυμωνουμε. Σε αυτο το σημειο, η ζυμη μας ζυμωνεται μια χαρα!
Πλαθουμε σε μπαλακια στο μεγεθος καρυδιου!



Παιρνουμε ενα σακουλακι ναϋλον, βαζουμε ενα μπαλακι και με την βοηθεια ενος ποτηριου το "σπαζουμε". Τοσο απλα!!
Ψηνονται στους 180 βαθμους μεχρι να κοκκινισουν οι ακριες του μπισκοτου (περιπου 30 λεπτα)!!










ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου